Modellervoks | Fairies and Unicorns |

DKK 239,00

Sæt med 4 store dåser økologisk modellervoks i flotte farver og med glimmer, fra The Wild Hearts. Modellervoksen har milde dufte.

Skal de små kunstværker eller figurer bevares, kan de tørres i ovnen på et stykke bagepapir, ved 50-60 grader i 2-6 timer – afhængigt af størrelsen.

Husk altid at lægge modellervoksen tilbage i dåsen og vær omhyggelig med at lukke låget ordentligt – så kan den holde sig op til et år.

De 4 genanvendelige aluminiumsdåse indeholder hver især 200 g. økologisk modellervoks. Glimmeret i modellervoksen er biologisk nedbrydelige Biosparkles.

Økologisk modellervoks fra The Wild Hearts er lavet i en lækker blød kvalitet, der er rar at røre ved og den kan bruges af børn helt ned til 2 år. Modellervoksen beholder sin blødhed, leg efter leg, men skulle det ske, at den er blevet lidt tør eller krummer, så kan du nemt blande et par dråber vand i og den vil blive blød igen.

Modellervoksen er lavet af økologisk hvedemel, salt, økologiske olier, vand, naturlige økologiske farver, tilsat duft og milde, ikke allergifremkaldene, konserveringsmidler.

Kun få på lager

Varenummer (SKU): TWH30 Kategorier: ,

4 x 200 gram