Sengerand | Filibabba | WAVE THERAPY |

DKK 649,95

Wave therapy er designet med udgangspunkt i den velkendte og populære LED hval. Printet er med sine håndtegnede skibe, bølger og hvaler med til at skabe en helhed og understøtte vores bånd til havet – havet giver os en indre ro og inspiration. Printet kommer i en fin blå udgave, som for os symboliserer fred, harmoni og oprigtighed. Wave therapy kommer i fuld serie, så der er mulighed for at skabe et komplet harmonisk univers.

Sengeranden er fremstillet i 100% økologisk bomuld med 4 cm polyesterskum indeni. Den er designet til at skabe tryghed og hygge for baby i sengen og især beskytte barnet fra sengens hårde kanter.

Sengeranden er designet, så den kan stå af sig selv – uden snore som man ikke skal bekymre sig om, og samtidige er den designet, så den passer til stort set alle typer af tremmesenge – er sengen mindre kan enderne lappes hen over hinanden.

Med en lynlås-funktion er det nemt at tage betrækket af, så det kan vaskes efter behov. Husk at strække betrækket, når det kommer ud af vaskemaskinen, sæt det på sengeranden og lad det tørre på, dette er for at mindske, at betrækket krymper.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): FI-WAV005 Kategorier: , ,

Detaljer

Materiale 100% økologisk bomuld.
Fyld: Koldpresset skum
Vaskeanvisning Tåler vaskemaskine ved 40 grader
Fjern madrassen inden vask
Tåler strygning ved medium varme maks 150 grader.
Ingen blegemiddel
Tåler ikke tørretumbler
Vask med ens farver
Maks krympning 5%

 

Produktmål

Højde (cm) 4
Bredde (cm) 340
Længde (cm) 30
Nettovægt (gram) 1120